Bezlepkový čokoládový cop 

 

INGREDIENCE

400g mouky SCHAR MIX B

50g cukru

3 žloutky

100ml oleje

1/2 kostky droždí

špetka soli

250 ml mléka

 

INGREDIENCE náplň

nuttela nebo čokoládový puding, tvaroh nebo povidla....jak chcete :o)

 

POSTUP

Těsto jsem udělala v pekárně, takže stačí nejprve nalít do pekárny tekuté ingredience a zasypt sypkými :o) Zapnete program "TĚSTO" a můžete si mezitím třeba připravovat pudingovou náplň, nebo prostě jen odpočívat, pokud budete mazat jen nuttelou :o)

Těsto máte hotové, krásně propracujete a rozdělíte na dvě půlky. Každou půlku rozválíte na obdelník, pomažete náplní a srolujete jako roládu. Obě rolády si položíte vedle sebe, spojíte horní konce a smotáte "do provazu", spojíte dolní konce a dáte na plech na kterém máte pečící papír :o) Potřeme rozkvrdlaným vejcem a můžeme dávat do trouby :o)

Troubu si předehřejete na 220°C a vložíte plech s copem. Stáhnete na 180°C a pečete. Po 10 minutách stáhnete na 160°C a pečete dalších cca 15 minut. Já měla po 20 minutách cop hotový :o))

 

DOBROU CHUŤ!!!! :o)

 

Bezlepkový čokoládový cop

poděkování

Datum: 14.04.2014 | Vložil: Lenka

Milá Kačko moc děkuji za super recept :-) buchta byla výborná .
Lenka

Poděkování

Datum: 13.10.2013 | Vložil: Eva

Dobrý den, dnes jsem pekla Váš čokoládový cop, povedl se úžasně a ještě lépe chutnal.:-) Moc děkuji za výborné recepty.At se Vám dobře daří. Eva z ČB

Re: Poděkování

Datum: 01.11.2013 | Vložil: KAtka

Evi příště zkuste naplnit povidly, je to také fajn:o)

pro Katku

Datum: 21.03.2013 | Vložil: Šárka

Hezké dobré ráno paní Katko,
chtěla jsem Vám jen poděkovat za všechny tipy a rady. Jen jsem to špatně odepsala,dala jsem na to vaše odpovědět,ale nevšimla jsem si,že tam zůstalo ,,pro Šárku,, takže to pod tím Vaším co jste mi odpovědělo patřilo Vám. Takže ještě jednou děkuji a mějte se moc hezky a ať Vám jde pořád tak krásně pečení:-) S pozdravem Šárka

pro Šárku

Datum: 18.03.2013 | Vložil: Katka

Zapomněla jsem Vám napsat, že jsem moc ráda, že se Vám moje stránky líbí. Sama totiž miluju sladké.....hrozně :o) DĚKUJI !!!!

Re: pro Šárku

Datum: 19.03.2013 | Vložil: Šárka

Tak to jsem ráda,že nejsem sama,která tak miluje sladké:-) Už se těším co budete další receptík:-) Mějte se pěkně.

pro Šárku

Datum: 18.03.2013 | Vložil: Katka

Šárko těsto nechávám v pekárně jak propracovat, tak i vykynout až do konce, ale někdy během kynutí propracovávám ručně, protože těsto je pak lepší :o) Někdy taky nechám těsto v pekárně jen propracovat a pak si ho dám do trošičku zahřáté trouby a tam ho nechám kynout a během kynutí opět propracovávám :o) Pokud ho dám do trošičku zahřáté trouby, tak kyne lépe :o)

Re: pro Šárku

Datum: 19.03.2013 | Vložil: Šárka

Dobré ráno paní Katko, moc Vám děkuji za skvělé informace a nápady jak vylepšit. Jste moc hodná. Už se těším až ho vyzkouším:-) Mějte se moc hezky.

těsto

Datum: 18.03.2013 | Vložil: Šárka

Zdravím Vás paní Katko,
prosím Vás tento recept čokoládový cop mě ihned zaujal a už se těším až ho od Vás vyzkouším:-) jen prosím Vás píšete,že necháte těsto udělat v pekárně,chtěla jsem se jen zeptat zda dobře chápu,že nechat jakoby projít celý program těsto,jako i s nakynutím. Teda aspoň moje pekárna to zamíchá a nakyne. nebo před kynutím vydělat? Protože některé recepty mají někteří třeba přímo napsané,že nechají pekárnou jen zamíchat,ale pak byndávají a nenechávají tam kdynout.Tak jen pro jistotu,abych něco neudělala špatně. Jinak moc děkuji,že sem každý týden dáváte nové recepty, je to super...že mohu neustále zkoušet něco nového a hlavně moc dobrého,jelikož jsem na sladké:-) Každý týden na vaše stránky chodím a píšu si recepty. Přeji Vám ať se stále daří a mějte se moc hezky.
S pozdravem Šárka

Přidat nový příspěvek