Váš úhel pohledu chápu, ale bohužel se na něm neshodneme. Rozhodně se nejedná o žádné raněné ego, či něco podobného. Jde pouze o princip. Neznamená, že když dám na internet recept, že dávám souhlas k tomu, aby někdo vydělával na mé práci, to se snad shodneme. Já jsem si své výrobky musela za velké peníze nechat otestovat u Potravinářského ústavu, abych s nimi mohla podnikat. A veřte mi, že to překročilo hranici 11.000,- . Recepty, které jsem si nechala otestovat, jsem zde zveřejnila, ikdyž se jedná z principu podnikání o obchodní tajemství. Pochybuji, že třeba výrobce nějakého oblíbeného produktu dává "všanc" recept na své výrobky?! Já to přesto udělala, protože jsem byla důvěřivá a chtěla jsem pomoci všem ostatním, kteří nemají tu možnost si výrobky koupit atd. Takže otázka kolik chci za recept mi přijde vzhledem k situaci poněkud urážející. Nenapadlo mne, že by to někdo chtěl využít a vzhledem k tomu, že se ukázalo, že ANO, tak jistě pochopíte, že nemám zájem na tom dotovat nějaké parazity a podporovat jejich podnikání. To prostě tak je. Je třeba tyto dva úhly pohledu od sebe rozlišovat. Neznamená, že když mám internetovou stránku s recepty, že s nimi lze svévolně zacházet, že se můžou bez mého souhlasu zveřejňovat či nějak s nimi nakládat za účelem zisku. ANO tyto recepty jsou pro potřebu všech, ale pouze pro jejich soukromou potřebu a pokud zjistím, že někdo na mé práci parazituje, tak se mi to nelíbí a bohužel to odnesou i ostatní. Nemám se jak bránit, protože patentování je zde bohužel zcela nereálné. Co se týče receptu na bublaninu, tak ten bude doplněn, protože pro jiné, než soukromé účely se tento recept nehodí :o) Mějte pěkný den a snažte se mne prosím pochopit. Katka
Líbí se vám tady ?
pokračujte dál
Datum: 09.07.2013 | Vložil: jajous
Katko obdivuji Vaše snažení a pro nás velikánskou pomoc. Já mám celiakii teprve 4 měsíce. do tý doby jsem pekla pro rodinku milujeme sladké. jenže mě to co jsem upekla pro sebe nechutnalo. pekla jsem z Mantlerky nebo Jizerky. ted jsem sehnala tu vaši mouku a je to jak balzám na duši i chut. A u Vašich receptů opravdu slintám. DÍÍÍÍÍÍKY A POKRAČUJTE. MOC SI VÁS VÁŽÍM CO PRO NÁS DĚLÁTE.
Re: pokračujte dál
Datum: 10.07.2013 | Vložil: Katka
No tak to mám ohromnou radost :o) Ted budu mít dovolenku, ale jistě se dočkáte dalších receptů :o)
Iveta
Datum: 13.06.2013 | Vložil: Františkánský koláč
Dobrý den Katko,
koláč byl opravdu skvělý. Použila jsem meruňky a byla jsem tak ráda za nový recept, že jsem v té nedočkavosti úplně přehlédla, že se má koláč před pečením nechat vykynout... Byl i tak výborný. Moc děkuji za recept na kynuté těsto, myslela jsem si, že s bezlepkovou dietou už manžel nikdy nebude jíst něco tak dobrého.
Katko, děkuji ještě jednou a těším se na další nový recept, prosím nenechte nás čekat dlouho :-)
Re: Iveta
Datum: 13.06.2013 | Vložil: Katka
Dobrý den, no, Vy jste to ani tak nepřehlédla, protože to tam nebylo napsané:o) Ve spěchu jsem to zapomněla napsat:o) Ale jsem opravdu moc ráda, že Vám chutnal:o)
františkánský koláč
Datum: 12.06.2013 | Vložil: Marcela
Dobrý den, můžete prosím doplnit do receptu jak s kynutím a pečením? Děkuji.
neskutečné
Datum: 11.06.2013 | Vložil: beatris
Dobrý večer paní Katko.Musela jsem znovu zapnout počítač,abych vám mohla hned napsat svou pochvalu na váš nový recept na Františkánský švestkový koláč.Dělala jsem ho sice s meruňkama,ale něco tak neskutečně dobrého jsem snad ještě nejedla.Musela jsem ho hned schovat,protože bych byla asi schopná ho sníst sama.Takže se vůbec nedivím,že vám jej doma snědli tatínek s manželem.Vůbec není poznat,že je z bezlepkové mouky a řekla bych s klidným svědomím,že je ještě lepší než normální lepkový koláč.Tímto bych vám chtěla poděkovat za vaši práci a snahu pomoci všem,co chtějí a musí péct bezlepkově.Ještě bych měla jeden začátečnický dotaz,zda by jste mohla nějak vypsat,jakou mouku na které pečení je nejlepší použít.Čili pro nás začátečníky jakýs takýs návod na použití.Moc děkuji a moc vám fandím a těším se na další nové recepty.
Re: neskutečné
Datum: 12.06.2013 | Vložil: Katka
Beatris moc děkuji za pozitivní ohlas :o) Jsem ráda, že se Vám podařil !Jen se Vás zeptám jestli jste nechala koláč kynout před pečením?
Re: Re: neskutečné
Datum: 12.06.2013 | Vložil: beatris
Dobrý večer.Chvíli jsem ho nechala kynout rovnou už i s ovocem i drobenkou a potom dala péct na 170 st. asi 35min.Dnes už není ani drobeček.