Dobrý den Katko, jdu se pustit do beránka, vypadá moooc dobře........díky
Přeji krásné Velikonoce Vám i celé rodině Petra
Líbí se vám tady ?
přání
Datum: 31.03.2013 | Vložil: Petra
Re: přání
Datum: 01.04.2013 | Vložil: KAtka
Zrovna jsem si říkala, že beránka se mi nepodařilo moc dobře nafotit:o) Ale je výtečný a řekla bych, že je lepší druhý den :o) Jenže nám na druhý den zbyl jen kousek :o) Takže dnes na velikonoční pondělí beránka už nemáme:o))) Přeji pěkné velikonoce a snad se Vám beránek podří!!!
Re: Re: přání
Datum: 01.04.2013 | Vložil: petra
hmmm, tak " bohužel" ani my neposoudíme, jaký je druhý den :( ale je opravdu vynikajícííí, moc děkuju za vaše úžasné receptíky a těším se na další :)
móóóóóc dobrá
Datum: 19.03.2013 | Vložil: Mirka
Ahoj, nebo dobrý den,
Vaše stránky jsem objevila teprve nedávno. Musím se přiznat, že mne ze všech těch lákavých dobrot nejvíce zaujal Bezlepkový bublaninokoláč s ovocem. Do receptu bylo potřeba tolik můk, že jsem byla spíše zvědavá jak bude buchta chutnat.
Při přípravě jsem buchtě moc velkou šanci nedávala, ale po upečení a ochutnáná mne mile překvapila. Ted když vím, jak chutná, zaexperimentuji a zkusím místo ovoce přidat mletý mák. Uvidíme, jeslti se dílo vydaří.
Každopádně za Vaše stránky s recepty moc děkuji .-))
Re: móóóóóc dobrá
Datum: 19.03.2013 | Vložil: KAtka
Ahojky, tak to jsem moc ráda a děkuji za pochavalu! Já toto těsto používám jako univerzální pod veškeré ovocné "koláče" :o) Nejvíce nám doma chutná se švestkama a posypaný rozemletým mákem :o))
Nááádhera
Datum: 05.03.2013 | Vložil: Martina
Moc děkuji za tyto stránky, obohatila jste náš jídelníček!
Radost
Datum: 14.01.2013 | Vložil: Míša
Jsem neskutečně pyšná.. To jsou stránky mojí svědkové :-))) Jen tak dál, jen prosím i něco pro Stellu bez mlíka..
Re: Radost
Datum: 23.01.2013 | Vložil: Katka
No tak dobře :o) Já něco vymyslím :o) Ze stránek mám taky ohromnou radost :o)
PRO JITKU
Datum: 04.01.2013 | Vložil: Košíčky
Dobrý den Jitko, to mě mrzí, že Vám košíčky ztvrdly. Já pekla košíčky v předehřáté troubě na 220°C a po vložení košíčků jsem snížila na 160°C. Stupně záměrně u receptů moc neuvádím, protože každý má jinou troubu a jiné zkušenosti v pečení v ní. Košíčky se pečou do lehkého zrůžovění povrchu, tedy do zlatova cca 15 minut. No a jak píšete, pokud košíčky neplníte hned po upečení, tak je musíte skladovat zabalené v pytlíku, protože rychle vysychají. Podle mě jste je asi moc dlouho pekla a pak se ještě vysušily skladováním. Ale nic si z toho nedělejte, příště se Vám jistě povedou :o) KAtka