Máslo, cukr, obojí?

Datum: 22.07.2013 | Vložil: Štěpánka

Milá Katko,
též děkuji za úžasné recepty. Peče (a hlavně mlsá) se s nimi úžasně!
Minulý týden jsou zkoušela tato rybízové muffiny, a až v průběhu jsem si všimla, že tam nějak nesedí máslo a cukr - v ingrediencích je máslo, v receptu pak cukr, nakonec jsem dala od každého kousek, a protože těsto bylo hodně husté, doplnila jsem mlékem, bo stálo nejblíž :-). Výsledek nebyl špatný, ale do těch vymazlených dobrůtek s přesným receptem něco chybělo... Můžete tedy napsat, jak to opravdu je s tím máslem a cukrem?
Děkuji za odpověď a přeji příjemné léto i hodně úspěchů s bezlepkem!
Štěpánka

Přidat nový příspěvek