výborné!

Datum: 19.02.2013 | Vložil: Martina

Tak tohle cukroví jsem nedávno dělala na narozeninovou oslavu a bylo úúúúúžasné! Četla jsem komentáře v diskusi, že košíčky měl někdo tvrdé, ale asi to bylo tím, že byly v moc tenké vrstvě. Autorka sice píše, že mají být v co nejtenčí vrstvě, ale nesmíte to úplně vytlačit. Některé jsem hodně vytlačila a vůbec nevyběhly a byly tvrdé. Ty co jsem tolik nevytlačila tolik byly přesně akorát :o) Ty co jsem nechala v HODŇE silné vrstvě tak hodně vyběhly, ale dalo se to zachránit během pečení, kdy jsem je trochu zmáčla !
Za recept děkuju a tleskám! Bylo to nejlepší mini pohoštění co bylo na stole, každého překvapila kombinace krému a povidel. Jednoduché a geniální!

Přidat nový příspěvek