pro Marcelu

Datum: 05.01.2013 | Vložil: Katka

Mám radost, že se Vám daří :o) Abych Vám řekla pravdu, tak to jsou jen zkušenosti. Napekla jsem toho mraky, každý recept jsem zkoušela třeba i třikrát a vždy v kombinaci s několika moukami nebo třeba jen z jedné. Každá směs muk má jiné složení, konzistenci a z každé mouky těsto vyjde jinak. Je to jen o zkoušení ! Některé mouky dělají těsto drobivé a některé zase hodně vlhké, je třeba to kombinovat. AGAR AGAR do těsta dávám proto, aby se nedrobilo a po upečení lépe drželo konzistenci. Zrovna tyto šneky jsem pekla 3x než jsem došla, pro mě, ke správnému poměru muk. Hodně také záleží na tom, jak s těstem pracujete a v jakém pořadí přidáváte ingredience :o)

Přidat nový příspěvek