Líbí se vám tady ?

vlozene recepty

Datum: 20.07.2013 | Vložil: Ivana

Dobrý den paní Katko, Vaše stránka je úžasná. Jen nechápu to stažení receptů. Co Vám vadí ? Myslela jsem že jste chtěla pomoci celiatikům...píšete o problémech se kterými jste se potýkala při zjištění, že Váš partner je celiatik. Jak vařit, co použít atd. Vaší práce si velice všichni vážíme a jsme vděčni, že jste ji založila s úmyslem POMOCI. Teď to ale spíš vypadá, že jste na pomoc zapoměla kvúli raněnému egu. Někdo z Vás vymámil recept...no a co. To se prostě dějě a já věřím, že té pipině, co Vám šlohla recept se to stejně nikdy nepodaří upéct tak , aby s tím mohla naložit za účelem zisku. Proč ale ochuzujete o recepty všechny ostatní, kteří se na Vašich receptech stali téměř závislími. Takže k věci. Kolik chcete poslat peněz za recept na Vaši bublaninu??? ....Nic jiného mě totiž nenapadá, než že za to chcete zaplatit. Sdělte cenu a já si recept koupím. Možná by nebylo na škodu si nechat recepty patentovat, tak byste zabránila dalším ''krádežím''. S pozdravem. Matka celitaika.

Re: pokračujte dál

Datum: 10.07.2013 | Vložil: Katka

No tak to mám ohromnou radost :o) Ted budu mít dovolenku, ale jistě se dočkáte dalších receptů :o)

pokračujte dál

Datum: 09.07.2013 | Vložil: jajous

Katko obdivuji Vaše snažení a pro nás velikánskou pomoc. Já mám celiakii teprve 4 měsíce. do tý doby jsem pekla pro rodinku milujeme sladké. jenže mě to co jsem upekla pro sebe nechutnalo. pekla jsem z Mantlerky nebo Jizerky. ted jsem sehnala tu vaši mouku a je to jak balzám na duši i chut. A u Vašich receptů opravdu slintám. DÍÍÍÍÍÍKY A POKRAČUJTE. MOC SI VÁS VÁŽÍM CO PRO NÁS DĚLÁTE.

Re: Iveta

Datum: 13.06.2013 | Vložil: Katka

Dobrý den, no, Vy jste to ani tak nepřehlédla, protože to tam nebylo napsané:o) Ve spěchu jsem to zapomněla napsat:o) Ale jsem opravdu moc ráda, že Vám chutnal:o)

Iveta

Datum: 13.06.2013 | Vložil: Františkánský koláč

Dobrý den Katko,
koláč byl opravdu skvělý. Použila jsem meruňky a byla jsem tak ráda za nový recept, že jsem v té nedočkavosti úplně přehlédla, že se má koláč před pečením nechat vykynout... Byl i tak výborný. Moc děkuji za recept na kynuté těsto, myslela jsem si, že s bezlepkovou dietou už manžel nikdy nebude jíst něco tak dobrého.
Katko, děkuji ještě jednou a těším se na další nový recept, prosím nenechte nás čekat dlouho :-)

Re: františkánský koláč

Datum: 12.06.2013 | Vložil: KAtka

Jistě jistě už jdu na to :o))

františkánský koláč

Datum: 12.06.2013 | Vložil: Marcela

Dobrý den, můžete prosím doplnit do receptu jak s kynutím a pečením? Děkuji.

Re: Re: neskutečné

Datum: 12.06.2013 | Vložil: beatris

Děkuji za odpověď,takto mi to stačí.Ostatně máte bezva vypracované recepty,takže se máme všichni čeho držet.

Re: neskutečné

Datum: 12.06.2013 | Vložil: KAtka

Ještě jsem zapomněla odpovědět na Váš dotaz jakou mouku používat a na co. Víte, to je hrozně těžké, vždy se mi osvědčí jiná mouka. Ale obecně na kynutá těsta používám SCHAR. Na těsta litá a linecká hodně používám DOVES FARM. Rýžovou moukou od DOVES FARM nahrazuji polohrubou. Opravdu těžko říct.... :o)

Re: Re: neskutečné

Datum: 12.06.2013 | Vložil: beatris

Dobrý večer.Chvíli jsem ho nechala kynout rovnou už i s ovocem i drobenkou a potom dala péct na 170 st. asi 35min.Dnes už není ani drobeček.

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Přidat nový příspěvek

Diskuze