Ahojky, Vaše stárnky vypadají velice hezky...děkujeme,že i zde se můžeme inspirovat a zdokonalovat ,je to super:-) Držím Vám palečky a moc se těším na Vánoční cukrovíčko..budou to mé první bezlepkové Vánoce,tak bych ráda něco zkusila upéct,takže se budu moc ráda na Vašich stránkách inspirovat. Nikdy dříve jsem ani nepekla...to dělal jen manžel a nyní kvůli dietě jsem začala i já,tak se budu těšit,že bych první Vánoce něco i s manželem upekla:-) díky moc a držím pěsti,ať Vaše stránky vzkvétají:-)papa a mějte se hezky.
Líbí se vám tady ?
Cukrovíčko
Datum: 27.11.2012 | Vložil: Šárka
Re: díky
Datum: 21.11.2012 | Vložil: pro Sally
:o) Neboj to přijde. Abych Tě uklidnila, tak včera jsem zkoušela nové těsto na rohlíky ale hned po vytažení z trouby jsem zjistila, že TO SE MI FAKT NEPOVEDLO :o) Tvrdý jako kámen !?!? Ale zkusila jsem z toho udělat malé pizzičky a byly výborný a kyprý?! Takže mám nové těsto na pizzu, plněné taštičky a zkusim z něj ještě slaný koláč:o) Až se dopracuji k nějakému výsledku a uvidim, že je to poživatelný, tak stopro nafotim a zveřejnim:o)
díky
Datum: 21.11.2012 | Vložil: Sally
Díky za stránky, už první čtení o tobě - místo mazance létající talíř mi připomnělo moje pokusy. A pobavilo. Někteří se již posunuli dál, já jsem stále u mazance a chleba u těch létajících talířů :-)
Budu se těšit, co si zde vyčtu a vyzkouším. Přeji tvým stránkám hodně úspěchů.
Re: stránky
Datum: 21.11.2012 | Vložil: pro Jarku
To jsem moc ráda, děkuji za pochvalu stránek. Doufám, že to bude jen a jen lepší a kategorie se budou pomalu, ale jistě plnit :o) První cukroví bych chtěla zkusit příští víkend:o)
stránky
Datum: 20.11.2012 | Vložil: Jarka
Hezké stránky, určitě se sem ráda vrátím. Těším se obzvláště na vánoční cukroví. Sama už mám osvědčené recepty, ale ráda zkusím zase něco nového.
Odpověď pro Verču
Datum: 19.11.2012 | Vložil: Katka
Moc děkuji za první reakci, mám hoznou radost :o) Jupííí :o) Stránky jsou zatím v začátku a chvilku bude trvat než se kategorie naplní. V plánu mám zde také založit kategorii "vtipné vaření pro děti", různé svačinky atd. Ale Verunko, příští týden bych chtěla zkusit bezlep. vosí hnízda a další. Všechno nafotím a budu se snažit co nejdříve zveřejnit:o) Letos mě čekají první bezlep. vánoce, takže něco dělat budu určitě!!!
Pečivo
Datum: 19.11.2012 | Vložil: Verča
Ahojky, super stranečky nebyli by nějake receptiky na bez.pečivo a vánoční cukrovíčko?;-)